Vrste NFC čipov, možnosti za potisk NFC nalepk, uporaba…
20. Avgust 2022
Vas zanima kaj so NFC nalepke, katere čipe lahko vsebujejo in zakaj se uporabljajo? Se sprašujete, če lahko kupite NFC nalepko in z njo plačujete v trgovini? Vas zanima, če jo lahko NFC nalepite na telefon, se jo da skopirati? Vse to smo povzeli v spodnjem članku...
So digitalne vizitke primerne tudi za uporabo s telefoni znamke iPhone in kaj lahko naredite, če vaš novi poslovni partner ali prijatelj nima NFC telefona
26. Maj 2022
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.
Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi. Kako pa je z delovanjem take vizitke in na katerih mobilnih telefonih delujejo?
Kodiranje NFC čipov še nikoli ni bilo tako preprosto
15. Maj 2019
NFC Tools je brezplačna mobilna aplikacija, ki omogoča branje in pisanje na NFC nalepke in druge NFC medije. S pomočjo programa NFC Tools lahko svoje NFC medije sprogramirate tako, da odprejo želeni url ali izvedejo katero od številnih možnosti, ki jih NFC tehnologija omogoča.   

S pritiskom na "Read" preberete lastnosti NFC / RFID medija, kot so...

Strokovni članki

Vsi članki